Forum Brzeg
Forum miasta Brzeg. (ISSN 1869-609X)

Dyskoteki i Puby - Nowy Kebab Bar w Brzegu - MagMustafa

ManiekBRG! - 2013-02-22, 08:43
Temat postu: Nowy Kebab Bar w Brzegu - MagMustafa
Wczoraj przejeżdżając natknąłem się na nowy Kebab Bar w Brzegu. Mieści on się na ul. Łokietka, w pasażu sklepów na przeciw restauracji "Brzeska".
Nie wiem czy dobre jedzenie, bo nie miałem jeszcze okazji spróbować ;]
Poniżej zamieszczam Wam MENU z ich strony, ale na pierwszy rzut okna widać że ceny są przystępne.

janosik777 - 2013-02-22, 17:48

jakby ktoś posiadł wiedzę czy istnieje opcja dowozu na terenie Brzegu to bardzo proszę o podzielenie się takową informacją :)
blaster - 2013-02-22, 19:10

dziś trzeba sprawdzić nowe śmieciowe żarcie :P
sikork - 2013-02-22, 19:18

Szału ni ma, dużo zielska, mało mięsa, w dodatku ledwo ciepłe :(
Devon - 2013-02-22, 19:30

Doner kebab na Robotniczej rządzi !

Zawsze dużo, świeżo i smacznie - smak ten sam, co jadłem oryginalny Doner u Turka !

Fanatic - 2013-02-22, 19:36

Witam,
Czy wie ktoś może jakie są godziny otwarcia w tygodniu i w weekendy ?

ManiekBRG! - 2013-02-22, 22:04

Fanatic napisał/a:
Witam,
Czy wie ktoś może jakie są godziny otwarcia w tygodniu i w weekendy ?


Pon - Sob - 10.00-21.00
Niedziela - 12.00-20.00

Fanatic - 2013-02-22, 22:07

Dziękuję ślicznie :)
blaster - 2013-02-22, 23:01

Byłem co mogę powiedzieć mięska w przeciwieństwie do sikora dostałem dużo to na wielki plus, niestety jak sikor słabo z ciepłotą tego mięsa, do tego lokal cały zadymiony (coś się spaliło chyba i wyciąg słabo sobie radził - wróciłem przesiąknięty dymem)

Godziny otwarcia hmm do 21 ? słabiutko szczególnie w weekendy

Obsługa miła i sympatyczna

LiuKhongSum - 2013-02-23, 00:35

Kolejny fast food który niczym nie wyróżnia się na tle brzeskiej bazy lokalowej :) . Po co w ogóle ktoś otwiera tego typu lokal jakby mało było tych, które nie spełniają naszych oczekiwań? Poza wszedobylskimi marketami wciska się nam również marne fast foody. Nie żebym był sceptyczny odnośnie nowych inicjatyw, ale mam już dość partactwa w tym mieście :) .
steve - 2013-02-23, 01:29

Zmień to i stwórz coś "nowego", "zajebistego" i "fajnego" :)
lucifer - 2013-02-23, 08:45

U nas stopień narzekactwa doszedł już do bardzo wysokiego poziomu. Wszystkiego jest ogólnie za dużo, teraz to już nawet fastfoodów. Tylko jeśli na to spojrzeć, zobaczymy wolny rynek. Firmy sprzedają to co w danej chwili chcą klienci. Jeżeli chcą kebaby to nikomu nic do tego. Będą dobre utrzymają się, niesmaczne padną. Z tego co wiem w Brzegu kilku przedsiębiorców przymierza się do otwierania fast foodów w różnych częściach miasta.
Oczywiście można marzyć w restauracje w cieniu amfiteatru czy inne baseny, ale kto ma na to pieniądze? Jeżeli ma niech zainwestuje.

Manic - 2013-02-23, 13:04

Pierwszy dzień otwarcia nowego kebaba , w lokalu 4 osoby.U Turka na robotniczej , o tej samej porze w ten sam dzień , około 100 osób dziękuje.
yasiu - 2013-02-23, 13:46

Manic, u Turka była wtedy promocja :P
kubut - 2013-02-23, 15:53

Stacji benzynowych - za dużo,
fast foodów - za dużo,
marketów - za dużo...
Ciekawe czego będzie "za dużo" jak znudzi się narzekanie na fast foody :D

LiuKhongSum - 2013-02-23, 19:23

steve napisał/a:
Zmień to i stwórz coś "nowego", "zajebistego" i "fajnego"


Dostrzegam ten sarkazm a treść merytoryczna Twojego przekazu Stefan jest po prostu porażająca :) .
Obracam się w środowisku wykonawców oraz osób, które próbują własnych sił w gastronomii. Fakty są takie, że w 80% przypadków lokale otwierane są przez osoby, które nie mają żadnego pojęcia o gotowaniu, nie wspominając o właściwym podejściu do klienta oraz organizacji pracy. Stąd wiele negatywnych opinii na temat róznych lokali znajdujących się w Brzegu. Szczerze? Gdybym miał szerokie pojęcie o gotowaniu to sam z chęcią zająłbym się gastronomią. Tyle, że nie chcę powiększać powyższej statysyki :) . Nie trzeba być Sherlockiem, aby dostrzegać pewne "niedopięte" sprawy w brzeskich lokalach jak nieuprzątnięte stoły, brudne sale, tragiczne toalety, brak organizacji pracy przez co obsługa lokalu nie za bardzo wie co ma robić i jak się zachować w stosunku do klienta, który miał czelność zwrócić na coś uwagę. Widzę również jakie oczywiste błędy popełniane są przez właścicieli na etapie wykonastwa. Wszedobylskie oszczędności, aby tylko szybko otworzyć lokal i zacząć trzepać kasę bo ludzie i tak przyjdą. Potem okazuje się że w lokalu nie ma właściwej wentylacji, hydraulika szwankuje, instalacja elektryczna wykonana niedbale itd. można wymieniać w nieskończoność. Nie wspomnę już o szpitalnym wystroju. Czego można spodziewać się po tak niedbale wykonanym lokalu, że jedzenie będzie na dobrym poziomie? To oczywiście ogólna ocena i pomijam miejsca, które sobą coś reprezentują. Nie będę tutaj nikogo wytykał palcem bo nie mam w tym żadnego interesu i nie chcę nikomu psuć opinii :) .

Nie narzekam na sytuację, która zaistniała w Brzegu. Wręcz przeciwnie bo cieszy mnie fakt, że powstało wiele miejsc pracy choć i odnośnie tego można mieć pewne wątpliwości.

Nie jestem jedynie przyzwyczajony do korzystania z oferty lokali, które wciskają klientom usługi na nisim poziomie bowiem obchodzę je szerokim łukiem.

Bolą mnie jedynie zmiany jakie zachodzą w tym mieście i fakt, że wciska się nam za każdym razem usługi na niskim poziomie.

Komuś smakują potrawy z różnych fastfoodów znajdujących się w Brzegu nie mam nic zupełnie do tego :) . Liczę jedynie na to iż w końcu ktoś otworzy choćby fastfood, ale na poziomie bo pomijam już wszelkie kosztowne inicjatywy tj. restauracje itp. bo to tylko Brzeg :) .

Szade - 2013-02-25, 16:27

Odnośnie samego kebabu - byłam, jadła.

Na Robotniczej zdecydowanie lepszy :)

MagMustafa - 2013-11-19, 07:48

Zapraszamy
bishopka - 2013-11-20, 16:12

Też byłam, mało wszystkiego :( a na danie, w skład którego wchodzą frytki, czeka się wieki :/ Dodam, że jadłam kilka razy i sos raz był dobry, a innym razem jakby rozwodniony. Robotnicza zdecydowanie lepsza!
MagMustafa - 2013-11-24, 10:54

Zapraszamy również na tradycyjną wersję DONERA


podwójna porcja mięsa
cebula
sosy

9 zł

Revnar - 2013-11-28, 21:20

5,90? To musi być jakiś mikrus, prawda?
MagMustafa - 2013-12-16, 07:31

Pita PREMIUM
- mięso (80% wołowina 20% indyk), sosy, cebula z koperkiem, sałata lodowa, ogórek, pomidor, kapusta pekińska, ser feta oraz kilka kropli soku z wyciśniętej cytryny, całość lekko zgrillowana.

MagMustafa - 2014-02-28, 07:52

PROMOCJA! Od dzisiaj do menu wprowadzamy LAWASZ – cienki placek z maki pszennej, wypiekany w specjalnych piecach. Znany w Armenii, Turcji i innych krajach Bliskiego Wschodu

- mięso
- pasta z pieczonych bakłażanów i papryki
- surówki
- sos jogurtowo - miętowy

MagMustafa - 2014-05-18, 21:19

Promocja
dawid2006 - 2014-08-06, 21:29

Nie ma, co wyciągać negatywnych opinii trzeba się przejść i spróbować i wszystko będzie jasne.
Na pewno odwiedzę. :D

blaster - 2014-08-07, 06:21

dawid2006, powodzenia :D jak lokal od dawna zamknięty
AGAWA - 2014-08-09, 19:48

Nie dziwię się że zamknięty ,jedzenie średnia sosy rozwodnione ,cóż nawet promocje nie pomogły.
NatTadi23 - 2014-09-03, 16:00

Najlepiej się tam przejdę.
auri-star - 2014-09-04, 11:09

Już wcześniej napisano ,że lokal zamknięty więc szerokiej drogi i miłego całowania klamki :D

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group