Zapraszam do strony informujacej oraz oceniającej brzeskie i okoliczne lokale gastronomiczne i rozrywkowe. W miarę upływu czasu bedziemy skrupulatnie oceniać i analizować wszystkie lokale w regionie. Liczymy też na Wasze wsparcie i opinie oraz zdjęcia przesyłane na adres mailowy:
brzeskabaza@gmail.com
Po dłuższej świątecznej przerwie czas zakasać rękawy i wrócić do pracy, a właściwie do oceniania pracy innych.
Przed Państwem świeżo wypieczona kolejna recenzja!
Czy „Karczma u Jakuba” z Lubszy jest w jakiś sposób powiązana z Panem??
Jakie predyspozycje lub kwalifikacje posiada Pan, aby oceniać firmy oraz pracę ludzi??
Nie myślał Pan, aby zostać prowadzącym II serię Masterschef obok Pani Magdy Gessler i Pana Michela Morana z tego, co można wyczytać z „audytów” przeprowadzonych przez Pana w lokalach gastronomicznych nadaje się Pan idealnie na prowadzącego show w TV??
Czy planuje Pan zrobić swój przewodnik z gwiazdkami ??
Pytanie poza kolejnością czy Pana strona www.contigo.pl, która jest na serwerze od 2007 roku zostanie w końcu ukończona??
Czy „Karczma u Jakuba” z Lubszy jest w jakiś sposób powiązana z Panem??
Jakie predyspozycje lub kwalifikacje posiada Pan, aby oceniać firmy oraz pracę ludzi??
Nie myślał Pan, aby zostać prowadzącym II serię Masterschef obok Pani Magdy Gessler i Pana Michela Morana z tego, co można wyczytać z „audytów” przeprowadzonych przez Pana w lokalach gastronomicznych nadaje się Pan idealnie na prowadzącego show w TV??
Czy planuje Pan zrobić swój przewodnik z gwiazdkami ??
Pytanie poza kolejnością czy Pana strona www.contigo.pl, która jest na serwerze od 2007 roku zostanie w końcu ukończona??
A czy do tego trzeba mieć jakies specjalne predyspozycje??
Nie widze w tym nic niestosownego.
Przeciez opisuje to co zastał w danym lokalu i przekazuje własne odczucia na ten temat....nie chcecie to nie czytajcie.... Po co te kąśliwe uwagi?
Tak poza tym po co głupio wszystkim udowadniać że wiesz kim jest owy dicman?! Jesteśmy na forum i tutaj każdy posługuje się nickiem...żałosne jest udowadnianie innym ''wiem kto się kryje pod tym nickiem więc publicznie o tym napiszę'' . Większość z nas co nieco wie o innych użytkownikach forum, ale po co wymieniać z imienia lub nazwiska??? Żenada
Ostatnio zmieniony przez omael88 2012-12-30, 21:34, w całości zmieniany 3 razy
Chłopak prawdę pisze bo sam odwiedzam rózne lokale i mam podobne odczucia . Dobrze, że ktoś podjął sie takiej inicjatywy bo przynajmniej otworzy co niektórym oczy i każdy dostrzeże jakie słabe usługi nam się wciska .
Chłopak prawdę pisze bo sam odwiedzam rózne lokale i mam podobne odczucia . Dobrze, że ktoś podjął sie takiej inicjatywy bo przynajmniej otworzy co niektórym oczy i każdy dostrzeże jakie słabe usługi nam się wciska .
Czy „Karczma u Jakuba” z Lubszy jest w jakiś sposób powiązana z Panem??
Jakie predyspozycje lub kwalifikacje posiada Pan, aby oceniać firmy oraz pracę ludzi??
Nie myślał Pan, aby zostać prowadzącym II serię Masterschef obok Pani Magdy Gessler i Pana Michela Morana z tego, co można wyczytać z „audytów” przeprowadzonych przez Pana w lokalach gastronomicznych nadaje się Pan idealnie na prowadzącego show w TV??
Czy planuje Pan zrobić swój przewodnik z gwiazdkami ??
Pytanie poza kolejnością czy Pana strona www.contigo.pl, która jest na serwerze od 2007 roku zostanie w końcu ukończona??
1. Karczma u Jakuba nie jest moim lokalem i nie jestem z nią powiazany, choć istotnie kiedyś tam pracowałem, niemniej raczej z uprzejmości nie kwapie sie do oceniania wspomnianego lokalu.
2. Kwalifikacje posiadam myśle, ze dość wystarczajace. Pomijajac wiedzę merytoryczną, jeśli są wymagane kwalifikacje "na papierze" to służę uprzejmie:
Ukończone Szkolenie Barmańskie oraz Szkolenie Flair w Międzynarodowej Szkole Barmanów i Sommelierów w Poznaniu, kurs kelnerski A.P.T. we Wrocławiu, kurs kucharski w Ośrodku Szkolenia Kadr w Poznaniu. Doświadczenie zawodowe zdobywałem w różnych restauracjach, hotelach, na konferencjach i w plenerach w Polsce i zagranicą, m.in. w Grecji i we Francji. Ukończyłem także Wyższą Szkołę Hotelarstwa i Gastronomii , oraz wiele kursów podnoszących kwalifikacje zawodowe. Uczestniczyłem w różnych konkursach np. zawody barmańskie International Toorank Bartender Competition oraz warsztatach branżowych jak choćby udział w Bar Symposium 2011 w Warszawie. Słuchacz na Organizacji Imprez Rozrywkowych we Wrocławiu oraz na Akademii Menedżerów Muzycznych w Warszawie. Menedżer muzyczny oraz organizator imprez sportowych i kulturalnych.
3. Bez komentarza...
4. Nie nie planuję.
5. Strona www.contigo.pl jest na serwerze dopiero od jesieni 2012r. zatem nie mam pojecia skąd informacja o 2007r?? Odpowiadajac na pytanie-do końca miesiaca powinna zostać w końcu ukończona. Fakt ten też mnie od dawna juz niepokoił.
W razie wątpliwości jestem do usług
Pozdrawiam,
Grzegorz
Pragnę jeszcze zauważyć, że użytkownik nowyforumbrzeg wytyka mi brak kwalifikacji (które wyżej wymieniłem), a sam wiele razy opiniował kilka innych lokalizacji w Brzegu , choć podejrzanie jak ktoś zaczął komentować DLV juz we wcześniejszych postach to jej zażarcie bronił i teraz widać czyni podobnie...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez discman 2013-01-09, 03:16, w całości zmieniany 1 raz
OK. przyznaję masz doświadczenie – zwracam Ci honor.
DLV – jak popatrzysz podobała mi się na początku teraz odkąd jest tam bałagan „personalny” nie chodzę tam i nie pójdę nigdy z własnej woli
Zadałem Ci pytania i przyznaję, że wybrnąłeś i czytając Twoje „audyty” będę patrzył na to jak na wypowiedz człowieka, który zna się na obsłudze i gotowaniu.
Jeszcze raz napiszę – zwracam HONOR i czekam na ocenę następnych „restauracji”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum