Wysłany: 2020-10-28, 16:36 Pandemia w zakładach pracy
Witam jestem nowy na forum i nie wiem czy dobry dział wybrałem ale mam pytanie do wad, jak wyglądają zakarzenia u was w pracy? bo u mnie masakra ponad 13 potwierdzonych przypadków co chwilę ktoś na kwarantanne idzie ogólnie masakra...
chyba teraz tym się wiekszość osób nie przejmuje w pracy niby na zdalną, a jednak każą przychodzić w"zachowaniu reżimu" którego wiekszość nie stosuje :<
Ludzie mają już dość obostrzeń w miejscu pracy i w życiu codziennym. Mimo, że spada zachorowalność, to zagrożenie jest wciąż realne. Jedyną drogą do normalności są szczepionki. Dobrze, że są bo trudno żyło się przez ten ostatni rok.
Ja już się zaszczepilam dwiema dawkami Pracuję normalnie z pracy, jestem w tej grupie co to nie znosi pracy zdalnej. No dobra, może czasem, ale nie na długo. Uwielbiam kontakt z ludźmi, no i wyjść gdzieś, a co z tym się wiąże ubrać się, przygotować itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum