Wysłany: 2008-01-02, 15:08 [5.01.08] Protest przeciwko cenom paliw w Brzegu.
Uwaga kierowcy! forumbrzeg.pl wraz z BCC organizuje akcję protestacyjną przeciwko wysokim cenom paliw w Brzegu.
Akcja polegać będzie na tankowaniu za jak najniższą kwotę 0,50zł - 1zł i płaceniu drobnymi pieniędzmi. Będziemy blokować w ten sposób wszystkie stacje w Brzegu. Media lokalne będą na miejscu więc zjednoczmy się wszyscy. Nie dajmy się oszukiwać gdyż ceny paliw w Brzegu należą do najwyższych w Polsce. W sąsiedniej Oławie paliwo jest tańsze około 30 gr na litrze.
WALCZMY O SWOJE KIEROWCY.
Zebranie SOBOTA 5.01 2008 godzina 14:00 na Parkingu Kauflanda (od strony Łokietka przy bramie agrometu)
Na miejscu będą obecne Media:
Telewizja Polska
TVN24
Super Expres
NTO
Radio Opole
Gazeta Wyborcza
Gazeta Opolska
Panorama Powiatu Brzeskiego
brzeg24
Powiadomcie swoich znajomych.
Kto z forumbrzeg.pl będzie?
Przykładowe sumy do zapłacenie (ceny z stacji Orlen)
Najwyższa suma do zapłacenia
Nawet TIR nam pomagał
Forumowicz VENTO z gazetą zakupiona za "złote"
A to nasz broń
Oj mały tłok na BP
foto: domino
foto: Kathia
foto: Vento
Oczywiście co do grosza
Oczywiście ta nalepka obowiązkowo na każdym samochodzie (nawet ich brakło i trzeba było kserować!)
Zebranie na parkingu "Kaufland"
Pierwsze chwile na ORLEN'ie
Tylko nie za dużo
Mało tego...
Nie tylko doświadczeni kierowcy brali udział w proteście!
Czego to się nie robi aby dłużej pozostać na ukochanej stacji
- yasiu
- steve (ale się spóźnię)
- ślicznotka-e-34 Na 100%
- Corvin - o ile żona nie będzie rodziła
- Warlike
- Pasztet - o ile naprawi auto
- Domel and Prelude
wiem od dluzszego czasu..... o tym dobrze
ze ajeci albo wlasciciele stacji dzwonia po sobie i ustalaja jaka maja cene
dlatego cena w brzegu za gaz na orlenie jest 2.35 a w olawie 2.09
sadze jednak ze akcja nic nie przyniesie ale moze przynajmniej komus podniesc cisnienie
proponuje tak jak ja jezdzic do olawy i piepsz..... ich
a ja chciałem zwrócić uwagę także na inny fakt który po części dotyczy także brzeskich stacji.... sprawdzajcie datę ważności na piwach .... wczoraj na Shellu bylo piwo rzeterminowane 1.5 miesiaca... po interwencji piwo zostało łaskawie wymienione....
a nie ma jakiś limitów ile minimalnie trzeba zatankować ??
_________________ Co zrobisz, gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi, a ty akurat dostaniesz czkawki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum