To jest tak jak z miesem mielonym juz przygotowanym w woreczku i zakupionym na gotowo a inaczej jak sie kupi kawal miecha i samemu sie zmieli.....wiemy co jemy... Ja tam zycze im wszystkiego naj ....ale i tak wole widziec co zajadam;-]
A czy ktoś zna może telefon do baru i czy w ogóle przyjmują zamówienia telefonicznie, bo nie udało mi się znaleźć nic w internecie, chodzi mi o stronę główną tego baru, jakiś cennik itd. Z góry dziękuje.
Po dłuuuuugiej przerwie poszedłem i zamówiłem kebaba. Moje wrażenia po miesiącu nie jedzenia u nich są straszne, początkowo było mnóstwo mięsa i poprostu był smaczny, a teraz to słabo, słabo, słabo.
jakiś tydzień temu również zawitałem po raz pierwszy do nich, ale już wiem że ostatni - porownując smak, cenę i wielkość zawijanego kebaba do tych jakie jadam co jakiś czas w Harissa Kebab w Opolu to marnie to wygląda ... Jak zwykle, nowy lokal - dobre ceny i duże dania dla ściągnięcia klienta, a później wszystko drożej i mniej.... pewnie podzielą losy poprzedników.
A ja mam zdanie takie, że mają tam nie dobry kebab. Po pierwsze zamiast zwykłych kawałków kebaba, są tzw "łazanki" czyli resztki z wycinanego kebaba. W ogóle nie idzie się tym najeść !
Po drugie: frytki są schowane pod "łazankami" i tylko one są ciepłe .
Po trzecie: za drogo. Za takie coś dużo zapłaciłem.
Jedyny plus to dobry sos czosnkowy.
Zdecydowanie wolę Kebab bar na Dzierżonia w, którym sos czosnkowy jest zaje[ciach]isty. Servet kebab jest wręcz przepyszny [kebab+frytki+sos] . Oraz mają przepyszne nuggetsy .
I kebab jest w normalnych kawałkach a nie w płatach.
Lub w El Passo jest tez dobry kebab, ale lepszy ten kebab bar na dzierżonia .
Ten kebab bar na robotniczej - totalne dno 1/10 .
Taka moja opinia.
Dziękuję dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez RYDer PL 2011-05-31, 15:20, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam się! Ostatnio kupowałam tam kebaba siostrze. Nie wiedziałam, że tą knajpę ma teraz prawdziwy Turek (!). Generalnie jak patrzyłam na składniki (podczas oczekiwania na kebaba), to mi się jeść odechciewało...oliwki pływają w brudnej wodzie, warzywa zdechłe, wióry mięsa, sos nie wiadomo czy świeży czy nie (stawiałabym raczej na "nie"). Reasumując za darmo bym go nie zjadła!! Ble i fuj.
Po dłuuuuugiej przerwie poszedłem i zamówiłem kebaba. Moje wrażenia po miesiącu nie jedzenia u nich są straszne, początkowo było mnóstwo mięsa i poprostu był smaczny, a teraz to słabo, słabo, słabo.
W takim razie powracam do kebaba na dzierżonia
na Dzierżonia jest najlepszy w Brzegu inne nie maja szans
Najlepszy!! Na Dzierżonia bez gadania też super- ale jak dla mnie za dużo sosu leją. Ostatnio dwa razy jadłam u Turka i wymiata!;) Dużooooooooo mięcha, ja zjadam polowe i umieram!;) co do cen to jak na taką ilość mięsa i wielkość to mogę nawet stwierdzić, że mało kasują:p (mam nadzieje, że tego nie przeczytają!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum