Bardzo mi smakuje wasze jedzenie, żeby nie było, ale polskie dania w barze meksykańskim... to wygląda raczej słabo Wiem, że trzeba zabiegać o klienta, ale czy na pewno w ten sposób
Witam,
dziękujemy za opinię. Każda sugestia i uwaga jest dla nas bardzo cenna. Staramy się dopasować do każdego - dlatego też wprowadziliśmy takie nowośći w kuchni.
Jeśli jadłeś(aś) u nas i coś było nie tak albo coś się podobało prosimy o wasze zdanie i opinie. Postaramy się to zmienić albo udoskonalić.
Zgadzam się z tym, że wprowadzenie polskich dań to beznadziejny pomysł...albo mówimy o kuchni meksykańskiej albo polskiej - nie ma nic pośrodku. Polecam p. Gessler - od razu by Wam ten kiepski pomysł z głowy wybiła.
Ja także podpisuję się pod stwierdzeniem iż wprowadzenie Polskich dań w menu kuchni Meksykańskiej to nad wyraz szalony pomysł i nie zyska on z pewnością sympatii tudzież przychylności gości znających się i gustujących w tejże kuchni..Pomieszanie z poplątanym...To poważny błąd by mieszać kultury narodowe i smakowe pod Polską flagą z daniami z innego kontynentu..Mexyk to Meksyk a Polska to Polska Jeśli zechcę żurek to pójdę nań do baru (na długiej w piccolo serwują wyśmienity) Natomiast jak najdzie mnie ochota na chili con carne odwiedzę was-decyzja należy do was...I nie ma co tu mieszać Gessler do tego tematu która niestety ocenia inne restauracje a nie wie co się dzieje w swoich rodzimych wystarczy poczytać opinie tych którzy w jejże bywali .Co do Mexico >.Zastanówcie się nad waszymi smakowymi pomysłami które mogłyby uderzyć w potencjalnego klienta
Ostatnio zmieniony przez wróż Mariusz 2011-11-19, 21:44, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum